Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Rafinja
Fudbal
27.07.2022. • 13:55

BARSA JE NAJBOLJI KLUB NA SVETU, DOŠAO SAM DA OSVOJIM SVE: Rafinja ima velike planove

Rafinja
Guliver/Gerard Franco
Brazilac pun samopouzdanja

Sa plaćenim obeštećenjem od 58 miliiona evra njegovom dosadašnjem klubu Lidsu, Brazilac Ranfinja (25) je najveće pojačanje Barselone ovog leta, u koju je došao, kako kaže, da bi osvajao trofeje.

Mladi Južnoamerikanac ističe da je oduvek voleo ovaj klub, pa je zbog ponude iz Katalonije odbio i ugovor koji mu je nudio Čelsi i on sada ima baš velike ambicije na "Nou Kampu".

"Moj cilj je da osvojim Ligu šampiona, Primeru, Ku kralja, Svetsko klupsko prvenstvo. Ma, hoću da ossvojim sve što mogu sa Barselonom. Želim da igram, da napredujem i na svakom treningu i na svakoj utakmici ću davati najviše što mogu. Takav sam bio i tako ću nastaviti da radim", rekao je Rafinja.

Brazilca u Španiji već najavljuju kao velikog igrača, neki ga čak porede sa Ronaldinjom, a sam Rafinja je otkrio da je legendrani fudbaler Barselone veliki prijatelj njegoog oca.

"Otac mi je muzičar i on i Ronaldinjo su veliki prijatelji. Ne mogu da kažem da nas dvojica imamo neki preterani kontkt, ali se poznajemo. On je u ovom klubu ostavio značajan trag, nadam se da ću i ja uraditi nešto slično".

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci