Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Pregled 14. kola
arenasport2
Na programu od 10:00
Real Madrid - Valencia
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 10:00
Bačka - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Vladan Milojević
Fudbal
06.05.2021. • 22:30

MILOJEVIĆ U AEKU? Srpski stručnjak želi da živi u Grčkoj

Vladan Milojević
(MN Press)
Bivši trener se prema izvorima iz Grčke nastanio u južnom delu Atine gde je kupio kuću

Atinski AEK sigurno menja Manola Himeneza, samo je pitanje da li će otkaz uslediti u nedelju posle gostovanja gradskom rivalu Panatinaikosu ili će gazda Dimitris Melisanidis sačekati sredinu maja i kraj prvenstva da saopšti ovu odluku španskom treneru.

Mnogo je kandidata za ovu funkciju. Neki su u međuvremenu otpali, a grčki mediji spekulišu da je status Vladana Milojevića u ovoj trci teško odrediti zato što njegovi pregovori idu direktno sa gazdom kluba sa kojim ima odlične odnose. Melisanidis, tvrdi se u štampi, ima nekoliko razloga da odabere bivšeg trenera Crvene zvezde. Jedan od najvažnijih je Milojevićeva odluka da se skrasi u Atini.

Prema njihovim izvorima Srbin je več kupio kuću u južnom delu Atine i tu planira da e za stalno nastani, a ne u Beogradu, čime bi se razlikovao od svojih prethodnika Italijana Masima Karere i aktuelnog Španca koji su očigledno, prema shvatanjima vlasnika AEK, previše razmišljali o tome kako slobodne dane da provedu sa porodicom u otažbinama.

Milojević bi za razliku od njih bio mirniji i posvećeniji radu sa ekipom, pa je i to bio razlog što je još za vreme Karere na klupi bio kandidat da preuzme ekipu AEK. Tada je to otpalo, jer je bio ugovorom vezan za Al Ahli.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci