Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Milojević
Fudbal
25.01.2023. • 17:17

MILOJEVIĆ NAKON LUDOGORECA: Ovakve utakmice pokazuju ko može, a ko ne može

Milojević
Arena sport
Bugarski šampion nakon prvih 45 minuta imao vođstvo od 0:3, ali su u drugom delu crveno-beli uspeli da izbegnu poniženje

Crvena zvezda je na petoj kontrolnoj utakmici poražena od Ludogoreca sa 2:3 (0:3).

Trener crveno-belih, Miloš Milojević, je pred kamerama TV Arena sport neposredno nakon meča istakao da nije zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, dok je drugo, po njegovom mišljenju, bilo dosta bolje:

"Puno stvari loših u prvom poluvremenu. Negde smo dobili odgovore na neke stvari na koje smo sumnjali. Ne bih taj rezultat uzeo kao neku ocenu igrača, ali u drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri. Više trčanja i zalaganja, više mobilnijih igrača, fizički bržih, koji su i orniji bili za igru u drugom delu. Jednostavno to se odrazi na igru, dobijete koliko uložite. U prvom poluvremenu nismo uložili dovoljno da bi rezultat bio povoljniji. Milan Borjan je imao sjajnu utakmicu, da budem iskren moglo je da bude i ubedljivije od tih 0:3 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter i da je dobro što ovaj poraz ne boli. Svakako nije ugodan, ali ne boli kao što bi mogao da boli u pravim utakmicama", rekao je strateg Crvene zvezde, pa rekao dodao da ovakve utakmice daju pravu sliku:

"Za ove pripreme smo birali protivnike kao što bi mogle biti ekipe u našem prvenstvu. Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku, na kraju krajeva dobijete i odgovor ko može, a ko ne može, što je najbitnije".

Za kraj, prokomentarisao je partiju novog pojačanja Aleksa Viga, koji je postigao pogodak za 2:3:

"Korektan, jako korektan. Malo je trenirao sa nama. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ne bih ga ocenjivao, ali je dobro za samopouzdanje i dosta toga je dobrog uradio na terenu".

Crveno-beli će u petak od 9.00 odigrati meč protiv Austrije Luštenau

MILOJEVIĆ NAKON LUDOGORECA: Ovakve utakmice pokazuju ko može, a ko ne može / 25.01.2023.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci