Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Najveći derbiji 2012/13
arenasport2
Na programu od 05:00
Porto - Kiel
arenasport3
Na programu od 02:45
Cleveland - Chicago
arenasport4
Na programu od 04:00
Jagodina - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
02.04.2020. - 08:15

Mesi, reaguj: Luka Jović na Zidanovom spisku 15 "žigosanih"!

Guliver, Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Europe
Ako je već tako, mogao bi da reaguje Lionel Mesi i dovede Jovića u Barselonu.

Real Madrid neće smanjivati plate, možda i da bi dobio ovaj pandemijski "El klasiko" sa Barselonom, ali će drastično smanjiti broj igrača na platnom spisku narednog leta.

Trenutno ih je 37, računajući i one koji će tek doći - poput Reiniera - kao i one koji će se tek vratiti sa pozajmica.

Za Borhu Majorala je konstatovano da, ovako-onako, neće više igrati u belom dresu.

Prema pisanju dnevnika "As", koji je već označio "kritične" kada je u pitanju takmičarski pogon slavnog kluba za sezonu 2020/21, potvrdio je u izdanju od četvrtka da je predsednik kluba Florentino Perez odlučio da ostavi netaknute zarade igračima tokom pauze zbog pandemije koronavirusa, ali da će štednju zapravo predstavljati "čistka" narednog leta.

Najmanje 15 igrača "žigosano" je u ovom tekstu, a predvode ih Garet Bejl i Džejms Rodrigez.

Pored njih, Perez namerava da zaradi na Luki Modriću i Lukasu Vaskezu, zato što im ugovori ističu za manje od godinu i po dana, dok su se Dani Sebaljos i Hesus Valjeho navodno već odlučili za trajnu promenu sredine po povratku sa pozajmica kako bi imali šanse da zaigraju na Evropskom prvenstvu 2020. koje će biti održano 2021.

Ono što je začudilo čak i redakciju "Asa" jeste prognoza da mesta u timu za narednu sezonu neće biti za dvojicu pozajmljenih Borusiji Dortmund i Real Sosijedadu, Ašrafa Hakimija i Martina Odegarda. O njima se do danas govorilo kao potencijalnim prvotimcima. 

Pre nego što je navedena grupa igrača koja će verovatno biti razdeljena po povoljnim cenama (Albert Soro, Luka Zidan, Andrij Lunjin i Alvaro Tehero), navedena su poslednja dvojica "žigosanih" koji nemaju previše šansi da prežive "čistku".

To su Marijano Dijaz i Luka Jović.

"Poslednja dvojica sa spiska igrača čija budućnost verovatno nije u Madridu su Dijaz i Jović, koji su imali nezapažene uloge među belima ove sezone", kratko je konstatovao novinar "Asa".

Ako je već tako, mogao bi da reaguje Lionel Mesi i dovede Jovića u Barselonu.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci