Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:30
Pregled kola
arenasport2
Na programu od 18:00
Milwaukee - LA Clippers
arenasport3
Na programu od 18:30
Joventut - Barca
arenasport4
Na programu od 19:30
CFR Cluj - Arges
arenasport5
Na programu od 19:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
džudo
Ostali sportovi
18.02.2021. • 18:03

BRAVO: Andrea Stojadinov bronzana na Gran slemu u Tel Avivu

džudo
(MN Press)
Džudistkinja Srbije nastavila sa sjanim rezultatima

Mlada reprezentativka Srbije i džudistkinja Crvene zvezde u kategoriji do 48 kilograma Andrea Stojadinov nastavila je blistavi niz rezultata na međunarodnoj sceni i u ovoj 2021 godini, pošto se danas na Gran slemu u Tel Avivu pobedom nad Francuskinjom Mari Klemen okitila se bronzanim odličjem.

Stojadinov se posle posle rekordnih rezultata koje je ostvarila na međunarodnoj sceni u minuloj sezoni ( zlato na EP za juniore, bronza na EP U23, i srebro na EP za seniore u periodu od samo tri nedelje) na Gran slemu u Tel Avivu okitila još jednom seniorskom bronzano medaljom.

Na putu do medalje Andrea Stojadinov ostvarila je pobede protiv Gulkader Senturk (Turska), Šire Rišoniv (Izrael), Sabine Giliazove (Rusija) i Francuskinje Mari Klemen.

- Mnogo sam srećna zbog medalje. Jako je teško u kontinuitetu postizati ovako dobre rezultate. Znam da mogu i bolje i jedva čekam sledeće takmičenje. Hvala čitavom mom timu. Pre svega hvala na nesebičnoj podršci predsedniku Džudo saveza Ivanu Todorovu kao i Stojanu Vujku i Ivanu Bošnjaku, predsednicima Džudo kluba Crvena zvezda. Znam koliko se žrtvuju za mene i znam koliko se raduju svakom mom uspehu, a svaka moja medalja je plod rada čitavog tima - rekla je Andrea Stojadinov.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci