Superliga Srbije

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde pred meč sa ekipom iz Bačke Topole iskren: Gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2024 16:24
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.00 časova dočekuju TSC na stadionu "Rajko Mitić" u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije.

Minuli dueli ove dve ekipe bili su izuzetno borbeni i neizvesni, a ekipa iz Bačke Topole dolazi u Ljutice Bogdana posle odlične igre i pobede protiv Partizana.  

"Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju" - rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

 

 

 

U teoriji, Crvena zvezda već sutra može da postane šampion Srbije za aktuelnu takmičarsku godinu.

"Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone".

Govorio je Milojević i o izjavi trenera našeg narednog protivnika nakon utakmice u Bačkoj Topoli odigranoj u martu ove godine.

"Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako" - zaključio je Milojević.