Superliga Srbije

Crvena zvezda zove na duel sa TSC: Besplatan ulaz na stadion "Rajko Mitić" za najmlađe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2024 13:58
Stadion "Rajko Mitić" FK Crvena zvezda
Stadion "Rajko Mitić"

Crvena zvezda u četvrtak od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje TSC, ekipu protiv koje je krajem aprila prošle godine osvojila titulu. U susret okršaju sa nezgodnim rivalom, klub iz Ljutice Bogdana je odlučio da obraduje najmlađe navijače i tako omogući deci do 14 godina da besplatno podrže svoje ljubimce sa tribina najvećeg fudbalskog igrališta u Srbiji. 

"Mališani će u pratnji roditelja moći da uđu besplatno na istočnu tribinu i daju vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića u finišu sezone, kada je podrška našem timu najpotrebnija. Odrasla osoba mora da poseduje kartu za predstojeću utakmicu", navode iz Crvene zvezde. Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a biće odigrana sutra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Iz Crvene zvezde podsećaju da je u toku onlajn prodaja ulaznica za meč sa ekipom iz Bačke Topole. Prodaja karata na blagajnama stadiona biće dostupna u četvrtak od 12 časova do početka utakmice. Cene karata su 400 dinara za severnu tribinu, dok Istok košta 500. Ulaznice za Zapad koštaju 500 dinara, a za tribinu "Siniša Mihajlović" 1.400.

Tim iz Bačke Topole dolazi u Beograd u dobrom raspoloženju i to posle probede u Humskoj protiv Partizana. 
Ipak, statistika je na strani crveno-belih, kada je duel ove dve ekipe u pitanju.

Prošlog proleća 22. aprila, Crvena zvezda je na domaćem terenu savladala TSC rezultatom 4:1, i osvojila 34. titulu prvaka države. 

Zvezda u teoriji već u četvrtak može da osvoji titulu, sedmu u nizu, a ukupno 35. u istoriji kluba, ali moraće crveno-beli da savladaju u tom slučaju TSC, koji ove sezone igra izvanredeno, posebno u plej-ofu, gde su već zabeležili dve pobede.  

Klub iz Ljutice Bogdana je prvi na tabeli plej-ofa Superlige Srbije sa 81 bodom, dok je TSC treći sa 66.

Meč u četvrtak možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. 

 

Standings provided by Sofascore