UEFA Liga šampiona

Manuel Nojer veruje u Bavarce: Sve je u našim rukama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2024 15:37
Manuel Nojer, golman Bajern Minhena Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
Manuel Nojer, golman Bajern Minhena

I pored posrtanja u Bundesligi, fudbaleri Bajern Minhena su uspeli da dođu do polufinala Lige šampiona, gde su u prvom duelu dvomeča dočekali Real iz Madrida. Iako su prikazali dobru igru, momci iz Minhena su na svom terenu na kraju samo došli do nerešenog rezultata, a kada shvatimo da su izabranici Tomasa Tuhela imali prednost do 83. minuta, jasno je da imaju zbog čega da budu nezadovoljni. 

Golman Bajerna, Manuel Nojer, takođe smatra da je njegova ekipa imala pobedu u šaci, te da je zaslužila da u Madrid otputuje sa prednošću. 

"Voleli bismo da smo pobedili. Gledajući utakmicu, zaslužili smo da napustimo teren kao pobednici. Koncetrisaćemo se na revanš, jer pobednik revanša ide u finale", rekao je Nojer.

MN Press

Manuel Nojer, golman Bajerna

Ipak, ne smatra da je propuštena šansa bilo šta odlučila, tačnije, Nemac misli da je sve u rukama Bavaraca. 

"Dobro je što i dalje sve imamo u svojim rukama i što i dalje možemo da napravimo razliku i odemo na Vembli", rekao je Nojer.

Podsećamo, golove za Bajern su postigli Liroj Sane i Hari Kejn u 53., odnosno 57. minutu utakmice. Iako je Real poveo preko Vinisijusa Žuniora, kraljevići su bili primorani da na kraju vade "kestenje iz vatre". Miran san i pol poziciju na domaćem terenu osigurao je takođe Brazilac sa bele tačke u 83. minutu susreta. 

Revanš polufinala između Real Madrida i Bajern Minhena je na programu u utorak 7. maja uz direktan prenost na TV Arena sport.