Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:55
Sevilla - Roma
arenasport2
Na programu od 19:30
Sacramento - New Orleans
arenasport3
Na programu od 18:55
Bayer Leverkusen - Rangers
arenasport4
Na programu od 19:30
Lecce - Parma
arenasport5
Na programu od 20:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
13.07.2020. - 11:23

Partizan doveo Gvinejca na probu: Suma ga preporučio, ide na Zlatibor!

Guliver/Getty Images/Harry Trump, Harry Trump/Getty Images Europe
Savo Milošević će imati priliku da ga uživo vidi pre nego odluči da li mu je potreban.

Partizan pokušava da reši pitanje desnog beka, a rešenje se traži u - Gvineji.

Reprezentativac te zemlje Abdulaj Sise, stigao je među crno-bele i pokušaće da se na pripremama na Zlatiboru izbori za ugovor sa klubom iz Humske!

Potencijalno novo pojačanje ekipe Sava Miloševića stiže na preporuku Sejdube Sume, takođe reprezentativca Gvineje, a upravo je Partizanov kreativac bio taj koji veruje da crno-beli treba Siseu da pruže priliku, otkriva "Telegraf".

Kako je Sise slobodan igrač, a Partizanu svakako treba desni bek, ovo je proba u kojoj vicešampion Srbije nema šta da izgubi. Milošević je preporuku od Sume dobio odmah po nastavku takmičenja u Superligi, kada je prošao prvi talas korona virusa i Sise je sada uspeo da stigne.

Stekli su se uslovi i 25-godišnjak će pokušati da se pred stručnim štabom na treninzima i utakmicama izbori za ugovor. Kako o Abdulaju Siseu baš i nema mnogo podataka na internetu, niti postoji mnogo snimaka gde bi se mogli videti njegovi kvaliteti, ovo je verovatno najsigurnija opcija za crno-bele - da ga vide uživo.

Sise je desni bek, ali može da bude pomoć i na mestu desnog štopera, što su pozicije koje Partizan treba da pojača. Mesto uz desnu aut liniju do sada je pokrivao samo Nemanja Miletić.

Takođe, vredi napomenuti i da je Sise nastupio 11 puta za selekciju Gvineje, pa bi, ukoliko se dobro pokaže, Partizan u svojim redovima naredne sezone mogao da ima dvojicu reprezentativaca te zemlje.

U karijeri je nosio dresove malo poznatih francuskih klubova kao što su Martige i Šiltighajm.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci