Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:30
Aba liga
arenasport2
Na programu od 00:00
Schalke - Manchester City
arenasport3
Na programu od 00:00
Najveći derbiji 2016/17
arenasport4
Na programu od 00:00
Sporting Greats
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
05.04.2020. - 10:43

Zvezdin muzej RADI!

MN Press
Posetite ga iz svoje fotelje...

Svaki veliki stadion na svetu ima svoj muzej, koji je neizbežan deo obilaska. Posebno ako se u njemu nalaze pehari namenjeni evropskom i svetskom prvaku. 

Crvena zvezda može time da se pohvali, kao i mnogim drugim trofejima i rekvizitima koji muzej stadiona Rajko Mitić svrstavaju među bogatije u Evropi. 

U vreme vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa Zvezdin muzej je zatvoren za posete, ali radi! 

"Kada uđete na našu aplikaciju, možete pronaći odeljak pod nazivom 'Muzej Crvene zvezde'. Klikom na to polje ulazite u 3D verziju našeg muzeja. Uslediće pozdravna poruka našeg glumca Aleksandra Radojičića koji će vas u ulozi virtuelnog kustosa sprovoditi do određenih mesta. Kroz muzej se možete kretati sami klikom na puslirajuće tačke, a da biste razgledali dovoljno je da povučete mišem ili prstom po ekranu. Informaciju o svim najznačajnijim trofejima koje je naša Crvena zevzda osvojila, možete videti klikom na sam objekat, videćete kratku storiju. Ako želite bržu navigaciju kroz naš muzej, takođe možete kliknuti na ikonicu 'Meni' u donjem desnom uglu vašeg ekrana", objašnjeno je na sajtu crveno-belih. 
 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci