Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Danas se igraju mečevi plej-auta, u sredu plej-ofa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 11:59
Fudbaleri Voždovca MN Press
Fudbaleri Voždovca

Nakon odmora od nekoliko dana zbog uskršnjih praznika, ovog utorka će se ponovo igrati fudbal na terenima Mozzart Bet Superlige Srbije.

Na programu je 34. kolo, a danas će se igrati samo mečevi klubova koji nastupaju u plej-ofu, gde se vodi velika borba za opsatanak.

Spartak i IMT su mirni u gornjem delu tabele, Radnik je već odavno prežaljen, a preostale tri ekipe će strahovati praktično do poslednjeg trenutka.

 

 

"Igramo protiv ekipe koja na poslednje tri utakmice ima tri boda, tri nerešena rezultata. Ekipa koja ima jako kvalitetne pojedince, ekipa koja zna da igra na rezultat. Očekuje nas psihološki najteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva. Ono sto je jako bitno, to je da moramo da budemo mnogo bolji u posedu nego na prethodnoj utakmici u Nišu, da selekcija rešenja bude na mnogo boljem nivou. Bitno nam je da uđemo u utakmicu sa dobro energijom, samopouzdanjem i da to nadograđujemo iz akcije u akciju, da budemo maksimalno koncentrisani na sledeći korak, da zaboravimo greške i da gledamo napred", kaže trener Voždovca, Nikola Mitić čiji tim doćekuje Železničar.

Mozzart BetSupelriga, 34. kolo

plej-aut, utorak

IMT  Novi Pazar 14.00 (A1P)
Radnik – Javor 18.00 (AS2)
Spartak – Radnički Niš 18.00 (A2P)
Voždovac – Železničar 19.00 (A3P)

 

Standings provided by Sofascore

 

 

plej-of, sreda

Napredak – Partizan 16.00 (A1P)
TSC – Radnički 1923 16.00 (A2P)
Vojvodina – Čukarički 18.00 (A3P)
Mladost – Crvena zvezda 18.30 (A1P)

 

Standings provided by Sofascore