Evroliga

Janis Sferopulos: Presudili mali detalji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.02.2024 23:15
Janis Sferopulos, trener KK Crvena zvezda MN Press
Janis Sferopulos, trener KK Crvena zvezda

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle večerašnjeg poraza njegove ekipe od Žalgirisa (91:93) u Beogradu, da je to bila veoma teška i ujednačena utakmica, u kojoj su presudili sitni detalji.

"Bila je ovo veoma teška i ujednačena utakmica od početka do kraja, presudili sitni detalji. Niko nije uspeo da napravi veću prednost. Naši igrači su dali sve od sebe da bi pobedili, ali nismo uspeli na kraju da napravimo presudni korak. Nedostajali su nam važni igrači, Miloš Teodosić, Nikola Topić i Branko Lazić, koji nam znače sa obe strane terena", rekao je Sferopulos na konferenciji za novinare posle utakmice.

Dodao je da je Žalgiris u odličnom napadačkom ritmu, i da je Crvena zvezda pokušala u nekoliko odbrana da ih zaustavi, ali su oni pogađali mnogo teških šuteva.

"Nikad ne komentarišem suđenje da ne bi bio kažnjen. Cela Arena je videla grešku, a ako su oni to videli onda je tako", zaključio je Sferopulos i dodao da je Branko Lazić neizvestan za nastup na Kupu Radivoja Koraća sledeće nedelje.