Evroliga

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras Olimpijakos u 33. kolu Evrolige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2024 10:00
Košarkaši Crvene zvezde MN Press
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.00 časova dočekuju Olimpijakos u 33. kolu Evrolige. 

Crveno-beli će bez obzira na učinak u poslednja dva kola ostati na 16. poziciji (11-21), ali će učiniti sve da pobede grčkog giganta, koji je trenutno šesti na tabeli sa učinkom 20 pobeda i 12 poraza. Ipak, u klubu sa Malog Kalemegdana očekuju da će beogradska Arena biti puna i da će Teodosić i drugovi imati veliku pomoć sa tribina. 

"Igramo protiv tima koji je napravljen za odlazak na fajnal for. Imaju iskustvo i kvalitet i sad se bore za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Za nas je bitno da ovaj deo završimo na domaćem terenu pobedom. Igraćemo sa najjačom postavom u ovom trenutku", rekao je trener Zvezde Janis Sferopulos.

 

 

Zanimljivo Sferopulos je predvodio Olimpijakos od 2014. do 2018. godine i svakako dobro poznaje crveno-bele iz Atine. Ne krije trener Crvene zvezde i da postoje određene emocije, kada je bivši klub u pitanju.

"Sigurno kad igrate protiv bivšeg kluba, to je drugačija utakmica od svih ostalih. Ne možete da izbrišete sve što ste tamo uradili. Ali, sad sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe da pobedimo", poručio je Sferopulos.

 

Standings provided by Sofascore