Arena Sport Bosna i Hercegovina

Article
Arena Sport Bosna i Hercegovina
Kanal Arena Sport za Bosnu i Hercegovinu nastao je nakon što smo značajno obogatili naše programske sadržaje i odlučili da pokrenemo još jedan od sportskih kanala.

Kada je reč o bogatijim sadržajima, treba još jednom istaći da Arena Sport od ove godine ima prava emitovanja pre svega Lige šampiona i Lige Evrope na svom prvom kanalu u kompletnom regionu. Kako se u sklopu tih takmičenja igra veliki broj utakmica tokom jednog dana, a u želji da zadovoljimo sve gledaoce u regionu koji nas žele pratiti, odlučili smo se i za pokretanje novog kanala.

Kako bi Arena Sport kanal u punom smislu zadovoljio sve zelje, te zahteve gledalaca u BiH, odlučili smo ga dodatno obogatiti i fudbalskom Premijer ligom BiH, gde pratimo nastupe najboljih klubova poput Sarajeva, Željezničara, Borca Banja Luka, Širokog Brijega…

Takođe, tu su i posebni programski sadržaji kao i prenosi koji prate utakmice klubova iz BiH u regionalnim takmičenjima, a posebno u košarkaškoj ABA jadranskoj ligi, gde od ove godine nastupaju čak dva kluba - Igokea i Široki. Na kanalu Arena Sport za BiH posebno mesto će se otvoriti i za klubove u kojima nastupaju sportisti iz ove zemlje, kao što su Miralem Pjanic (Roma), Mirsad Lulic (Lazio), Edin Džeko ( Manchester City).

Ovaj kanal će biti dostupan svim gledaocima u BiH putem perko 30 kablovskih i IPTV distributera na tom tržistu, a gledaoci u Srbiji za sada neće imati da ga gledaju. Sam kanal za BiH dostupan je već u osnovnoj ponudi kod svih operatera i kao takav u ovo trenutko ga može videti preko 220 hiljada domaćinstava.

Navedeni kanal je dostupan u SD i u HD verziji i po tome je kao najmlađi, deveti član porodice obogatio ponudu Arene Sport u komplatnom regionu.

Na linku Arena Sport 1 BiH pogledajte satnicu i raspored prenosa.

Preostala tri kanala imaju identičnu programsku šemu za ceo region - pogledajte ovde

Nemate Arena Sport kanale?

Kliknite na link Arena paket BiH, odaberite operatera i prijavite se online.
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti