Superliga Srbije

Idemo ka novoj duploj kruni: Osman Bukari vidi Crvenu zvezdu s oba trofeja na kraju sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.04.2024 15:58
Osman Bukari, fudbaler Crvene zvezde, tvrdi da je njegov tim najbolji u Srbiji MN Press
Osman Bukari, fudbaler Crvene zvezde, tvrdi da je njegov tim najbolji u Srbiji

Crvena zvezda praktično je odbranila naslov prvaka Srbije u fudbalu, jer posle 31. kola Mozzart Bet Superlige Srbije beži Partizanu nedostižnih 10 bodova, a na korak je i od zadržavanja trofeja Kupa Srbije, pa Osman Bukari bez ustezanja konstatuje da su crveno-beli najbolji tim u zemlji.

Prema uverenju veziste iz Gane, učesnik grupne faze aktuelne Lige šampione to dokazuje iz meča u meč, a pečat su udarile dve pobede nad večitim rivalom u četiri dana, prvo u prvenstvu a onda i u polufinalu Kupa Srbije. 

"Izuzetno sam zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu. Veoma je teško pobediti istog protivnika u samo četiri dana, a još kada se radi o najvećem rivalu, onda je to dodatno otežavajuća okolnost. Odigrali smo dva odlična meča i trijumfovali na oba duela. Pokazali smo da smo najbolji, kada je to najpotrebnije, kao i da hrabro idemo ka novoj duploj kruni", jasan je omaleni igrač sredine terena. 

Sledi dvomeč sa Vojvodinom, prvo u drugom kolu plej-ofa SL, u nedelju u Novom Sadu, a onda i u finalu Kupa. 

"Već u nedelju nas očekuje meč sa Vojvodinom, sa kojom ćemo se sastati i u završnici Kupa Srbije. Upravo činjenica da se nalaze u finalu govori da je reč o sjajnoj ekipi, koja ima kvalitetne pojedince. Podigli su se u prethodnom periodu i sada beleže odlične rezultate. Očekujem zanimljivu utakmicu, kao što su bile sve do sada u plej-ofu", kaže Bukari. 

Novi Sad nije daleko, pa je za očekivati da će ekipa Vladana Milojevića na "Karađorđu" imati veću podršku nego inače na gostujučim utakmicama. 

"Najlepše je igrati na Marakani, ali je olakšavajuća okolnost kod gostovanja to što znamo da ćemo uvek imati podršku naših navijača. Siguran sam da će tako biti i u nedelju. Zvezdaši će imati priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu. Verujem da će biti i lep dan, te da neće propustiti priliku da nas podrže i na gostujućem terenu. Potrudićemo se da ih obradujemo novim golovima, kao i da se za još jedan korak približimo osvajanju prvenstva", zaključio je Zvezdin prvotimac.