Superliga Srbije

Milojević pred gostovanje u Lučanima: Nema opuštanja, Zvezda ima druge ciljeve

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 16:14
Vladan Milojević ne dozvoljava opuštanje MN Press
Vladan Milojević ne dozvoljava opuštanje

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium) gostuje Mladosti u Lučanima bez rezultatskog imperativa jer je titula bila osvojena pred sam Uskrs. Ipak, po rečima trenera Vladana Milojevića rasterećenost i njegovog tima, ali i rivala može da proizvede samo dobru utakmicu.

"Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali", istakao je Vladan Milojević.

Problema sa zdravljem igrača nema, ali to ne znači da će na teren istrčati i najjača postava koja je iznela sjajno proleće.

"Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti".

Govorio je strateg i o osvojenoj 35. tituli u Superligi Srbije.

"Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo", zaključio je Vladan Milojević.

"Ko se na mleko opeče i na jogurt duva", kaže ona narodna, a Milojević ne želi da se ekipa opusti jer je 21. maja očekuje finale Kupa Srbije protiv Vojvodine u Loznici i zato je mobilnost velika kao da titula nije ni osvojena.

Mozzart bet Superliga, 34. kolo (plej-of)

Sreda

TSC - Radnički 1923 16.00 (AP2)
Napredak - Partizan 16.00 (AP1)
Vojvodina - Čukarički 18.00 (AP3)
Mladost L. - Crvena zvezda 18.30 (AP1)

 

Standings provided by Sofascore