NBA

Jokić hvali saigrača: Mareju samo treba da se "zapali" - ovakav šut pogodio je hiljadu puta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2024 09:01
Entoni Dejvis i Nikola Jokić Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey
Entoni Dejvis i Nikola Jokić

Denver Nagetsi pobedili su LA Lejkerse košem Džamala Mareja uz zvuk sirene i poveli sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, a posle utakmice u "Bol areni", srpski centar Nikola Jokić nije mogao da sakrije oduševljenje.

U razgovoru sa medijima as Nagetsa, koji je meč protiv "jezeraša" završio sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija prokomentarisao je pobednički šut Mareja i odbranu Denvera u poslednjoj četvrtini.

Prvo o šutu Mareja preko ruke Entonija Dejvisa.

"On samo treba da bude u ritmu, to mu je potrebno. Imao je nekoliko lakih poena prethodno, a ovakav šut je pogodio hiljadu puta. Mi mu verujemo i kada mu ne ide najbolje".

 

 

Nagetsi su početkom treće četvrtine bili 20 poena u zaostatku.

"Nije nam išlo, oni su igrali zaista sjajno ali je naša odbrana u poslednjoj deonici bila neverovatna. Čitavo drugo poluvreme ekipa je bila fenomenalna, navijači fenomenalni, bili su uz nas i kada smo gubili 20 poena tako da, hvala vam, zaista je sjajno igrati pred ovim ljudima", zaključio je Jokić dok mu je čitava hala gromoglasno klicala.

Denver je tako upisao drugu pobedu u seriji protiv Lejkersa, odnosno 10. u nizu i šansu da nastavi sjajnu seriju imaće 26. aprila u 04 časa po našem vremenu, kada je na programu treća utakmica.
 

 

Cup tree provided by Sofascore