Vesti iz odbojke

Mi smo u prednosti, naš je teren: Ivica Jevtić veruje da Crvena zvezda može da uzme titulu Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2024 12:55
Ivica Jevtić, trener odbojkaša Crvene zvezde, optimista pred odlučujući duel sa Partizanom MN Press
Ivica Jevtić, trener odbojkaša Crvene zvezde, optimista pred odlučujući duel sa Partizanom

Odbojkaši Crvene zvezde imali su velikih 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, ali su umesto da završe posao i skinu Partizan sa trona ostali kratkih rukava u sledeća dva duela, pa sada moraju u majstoricu sa večitim rivalom (26. april, 19.00, TV Arena sport). 

Uspeli su crveno-beli da se izdignu posle dva izgubljena seta u četvrtom meču, ostanu hladonokrvni na 13:7 za domaćina u trećem, vežu dva u svoju korist i istope nemalu razliku crno-belih u petom setu, ali su za malo poraženi

"Videli ste i sami. Uspeli smo da se vratimo posle 2:0 za Partizan. Nemam šta da zamerim mojim momcima. Borili smo se onoliko koliko smo mogli. Uspeli smo posle poraza u trećoj utakmici i posle 0:2, mentalno da se konsolidujemo. Čestitao bih mojim momcima i ekipi Partizana na pobedi", rekao je Zbezdin trener Ivica Jevtić posle drugog gostovanja. 

Zvezda osam godina čeka na 13. naslov prvaka države, a ono što joj ide na ruku jeste to što će biti domaćin meča odluke i samim tim imati glasniju i temperamentniju podršku sa tribina dvorane na Banjici. 

"Mi smo u prednosti, naš je domaći teren", računa stručnjak sa klupe jednog od pretendenata na šampionski tron. 

To ne znači da šef stručnog štaba crveno-belih tipuje na laganu pobedu svog tima nad izabranicima Bojana Janića, baš suprotno od toga. 

"Što se tiče pete utakmice - majstorice, očekujte ništa manje uzbudljivu utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo i fizički i mentalno i da ćemo u dobrom raspoloženju dočekati ekipu Partizana", poručio je Jevtić. 

Superliga Srbije, finalna serija plej-ofa

Crvena zvezda - Partizan 3:0

Partizan - Crvena zvezda 1:3

Crvena zvezda - Partizan 2:3

Partizan - Crvena zvezda 3:2

majstorica, 26. april

Crvena zvezda - Partizan 19.00 

 

Cup tree provided by Sofascore