Novak Djoković

Tom Brejdi sa Novakovom porodicom bodri Srbina, na tribinama i Mbape, Ibrahimović, Žiru i Žan Tod

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.06.2023 16:21
Tom Brejdi sa Novakovom porodicom bodri Srbina, na tribinama i Mbape, Ibrahimović, Žiru i Žan Tod Tanjug/AP Photo

Novak Đoković bio je i ostao inspiracija čak i za najveće sportiste modernog doba, o čemu svedoči i sastav njegovog boksa na "Filip Šatrijeu" u današnjem finalu Rolan Garosa. 

Pored majke i supruge, Dijane i Jelene Đoković, dvostrukog osvajača Grend slema na šljaci sa istog mesta bodri Amerikanac Tom Brejdi. najveći NFL igrač svih vremena, čija karijera je kao Srbinova satkana od rekorda. 

Reč je o čoveku koji je čak sedam puta osvajao Superbol, pet puta bio proglašavan za MVP Superbola i tri puta izglasavan za najkorisnijeg igrača celog toka NFL šampionata. A sada se raduje svakom Novakovom poenu, u društvu njegovog oca i strica, Srđana i Gorana Đokovića, kao i najbližih saradnika najvećeg sina "belog sporta". 

 

 

Meč sa Kaperom Rudom magnet je i za brojne bivše i sadašnje fudbalere. Jedan pored drugog na tribinama sede vrsni napadač Pari Sen Žermena i kapiten reprezentacije Francuske, Kilijan Mbape, i sveže penzionisana golgeterska legenda selekcije Švedske, Zlatan Ibrahimović.

Kamera je u Bulonjskoj šumi uhvatila i Olivijea Žirua, centarfora Milana i Mbapeovog kolegu iz nacionalnog tima, ali i druge Trikolore - Tea Ernandeza, Pavara... Tu je i Žan Tod, bivši izvršni predsednik Ferarija i predsednik Svetske automobilske federacije.