Novak Djoković

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, zadovoljan saradnjom sa novim-starim trenerom: Osećam se odlično sinhronizovano sa Gričom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2024 17:11
Novak Đoković Tanjug/AP Photo/Daniel Cole
Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji svetski teniser nada se da će imati uspešan turnir u Rimu, a pred početak takmičenja, istakao je da je imao dovoljno vremena da se pripremi za isti. 

Prvi reket sveta, došao je mnogo ranije u glavni grad Italije, iako je bio slobodan u prvom kolu. Đoković će u drugom kolu igrati sa boljim iz duela Safijulin – Mute.

"Stigao sam pre dva dana da bih trenirao na centralnom terenu, a očigledno imam četiri ili pet dana pre prvog meča", rekao je Novak Đoković.  

U minula dva dana Đoković je trenirao sa Grigorom Dimitrovim i Holgerom Runeom, što je činio i na nekim minulim turnirima. 

 

 

"Drugačije je kada trenirate sa njima i igrate. Vidite gde je vaša igra, dižete formu za prvi zvanični meč. Nadam se da ću u Rimu moći da igram bolje nego u Monte Karlu. Želja je uvek da doguram daleko".

Pored Nenada Zimonjića, Đoković u stručnom štabu ima novog-starog trenera Gerharda Fila Griča.

"Trenutno radim sa kondicionim trenerom sa kojim sam  sarađivao godinama. Nije trebalo mnogo vremena da se prilagodim na njegov program i pristup. Zaista se dobro poznajemo. Osećam da smo odlično sinhronizovani u pogledu toga šta želimo da radimo, kako želimo da pristupimo treningu. Uz Zimonjića, takođe. Zadovoljan sam kako je proteklo 10, 14 dana što se tiče treninga", zaključio je Novak.