ABA liga

Kamere nisu sve snimile, Džejms se samo branio: Smit o sukobu Nanelija i Lazarevića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2024 00:38
Košarkaš Partizana Džejlin Smit tokom finala ABA lige sa Crvenom zvezdom MN Press
Košarkaš Partizana Džejlin Smit tokom finala ABA lige sa Crvenom zvezdom

Posle poraza Partizana od Crvene zvezde u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, košarkaš crno-belih Džejlin Smit govorio je za "Mozzart Sport"i dotakao se sukoba Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. A, osvrnuo se i na samu utakmicu u beogradskoj Areni, gde je doskorašnji branilac trofeja večeras predao titulu ekipi Janisa Sferopulosa.

Džejms Naneli izostavljen je iz sastava neposredno pred utakmicu sa Zvezdom i prema svemu sudeći, mnogo je falio Partizanu u večerašnjem derbiju.

"Jedan od naših najboljih igrača je ispao iz konkurencije. Ne znam šta se desilo. Mislim, bio sam tu sve vreme. Teško je. Verovatno je Zvezda tu dobila malo prednost. Momak koji nije igrao je isprovocirao Džejmsa. Bio sam tu. On je izašao kao da će nešto da uradi, Džejms se samo branio. Verujem da bi se svako tako poneo. Branio bi se. Jednostavno, ne daš na sebe", rekao je Smit i nastavio:

"Izjutra moram u policiju, malo da se naspavam. Jedini sam zaista sve video tako da sam očekivao poziv. Gledao sam i snimak. Ne znam. Kamera nije snimila ono što sam ja video. Ili je snimila samo kraj. Nadam se da ću sutra sve videti. Samo ću da kažem šta sam ja video, da kažem istinu."

Na kraju je pričao o samoj finalnoj utakmici.

"Teško je, izgubili smo 0-3 u teškom derbiju. Ne možemo sada ništa da uradimo. Prilično su dobar tim, kroz ovu seriju su bili bolji. Moramo to da progutamo i da o tome razm.. Imali su odgoovr na sve naše serije. Kad bismo se vratili, izjednačili, oni bi pogodili dvojku, trojku, sedam ili osam poena bi vezali", zaključio je košarkaš Partizana.