ABA liga

Nismo očekivali ovakvu ubedljivu pobedu u finalu, ali smo verovali: Nedović posle osvajanja ABA lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2024 00:20
Miloš Teodosić i Nemanja Nedović tokom serije sa Partizanom u finalu ABA lige MN Press
Miloš Teodosić i Nemanja Nedović tokom serije sa Partizanom u finalu ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović govorio je za medije posle pobede nad Partizanom u trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Bek novog šampiona regionalnog takmičenja istakao je da nije očekivao ovako ubedljiv trijumf u seriji (3:0) protiv gradskog rivala.

"Nismo očekivali, ali smo verovali. Kada smo videli početak utakmice rekao sam igračima u svlačionici da imam osećaj da oni ne veruju da mogu da pobede. Da smo jako blizu i da samo trebamo da budemo solidni, da ne pravimo greške. Da odigramo pametno i čitamo igru, jer ova utakmica danas nije bila utakmica ko ima više snage, ko je jači, ko je bolji šuter, nego kao šah, taktička utakmica", rekao je Nedović.

Ovo mu je prva titula sa Zvezdom u ABA ligi.

"Zamišljao sam danas kako bi bilo da smo pobedili, ali ovo je mnogo, mnogo bolje. Dugo sam čekao ovu titulu. Bio sam u klubu kada je bilo jako teško i sada kada sam osvojio titulu sa Zvezdom, osećaj je zaista prelep. Jedva čekam da proslavim."

Ne planira da menja adresu, sa Zvezdom ima još godinu dana ugovora.

"Moj klub, Crvena zvezda, imam još godinu dana ugovor. Vidim sebe ovde i nadam se da ćemo imati još više uspeha naredne sezone."

Titulu je posvetio porodici i navijačima Zvezde.

"Porodici posvećujem, mojoj Taliji, svim navijačima Zvezde. Oni koji me prate od tih mlađih dana znaju koliko je meni ovo bilo bitno i žao mi je što nisam uspeo da osvojim odmah, ali eto sa malim zakašnjenjem, nadam se da su sada srećni", zaključio je košarkaš Crvene zvezde.