NBA

Stiv Ker podržao kaznu NBA lige: Treba pomoći Drejmondu, u duši nije loš, ali mora da se promeni!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.12.2023 09:45
Stiv Ker podržao kaznu NBA lige: Treba pomoći Drejmondu, u duši nije loš, ali mora da se promeni! AP Photo/Jed Jacobsohn, File

Zbog divljačkog napada na Jusufa Nurkića tokom utakmice sa Finiksom, košarkaš Golden stejta Drejmond Grin suspendovan je na neodređeno vreme od strane NBA lige, a takvu kaznu podržao je i trener tima Stiv Ker.

Šef stručnog štaba Voriorsa rekao je da je Grinu potrebna pomoć i da se nada da će iskusni centar prestati da pravi probleme na parketu, koji su, ruku na srce, postali sve učestaliji...

"Suspenzija ima smisla. Meni je ova situacija veća od košarke. Treba pomoći Drejmondu. Ovde se ne radi samo o ispadima na terenu, ovde je reč o njegovom životu. Drejmonda poznajem već deceniju i znam da nije loš čovek. Volim ga zbog njegove vernosti, predanosti, strasti, ljubavi prema saigračima i porodici. Pokušavam da mu pomognem. Jer, osoba koja je uhvatila Rudija, gušila Rudija, osoba koja je divlje mahala i udarila Jusufa. Osoba koja je udarila Džordana prošle godine. To je osoba koja mora da se promeni i on to zna. Ovo će biti dobra prilika za njega", rekao je između ostalog Stiv Ker.

 

 

Podsetimo, Drejmond je suspendovan na neodređeno vreme, a NBA liga saopštila je da će dužina kazne zavisiti od reakcije igrača i kluba.