NBA

Stiv Ker: Bez Drejmonda Grina ne bi bilo ni titula

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.04.2023 21:50
Stiv Ker: Bez Drejmonda Grina ne bi bilo ni titula Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Trener Golden Stejta, Stiv Ker, izjavio je nakon utakmice sa Memfisom da njegov tim ne bi osvojio titule bez Drejmonda Grina.

U trećem meču prve runde plej-ofa Golden Stejt će protiv Kingsa igrati bez pomenutog Grina, pošto je američki košarkaš suspendovan nakon incidenta u utakmici broj dva kada je nagazio centra ekipe Kingsa, Domantasa Sabonisa:

"Drejmond je neverovatno takmičarski nastrojen, strastven je i oštar je. Pomogao nam je da osvojimo četiri titule. Rekao sam mnogo puta da ne bismo osvojili titule bez Grina. To je istina. Naravno da je prešao liniju nekoliko puta kroz ove godine, ali to je takođe deo njega", izjavio je Ker, pa dodao da je svima poznato da zna da pređe liniju pristojnosti kada ga emocije savladaju:

"Ne možeš da ga obgrliš rukama i da ga smiruješ. Ne ide to tako. Međutim mi smo ok sa time. Prihvatamo Drejmonda zbog onoga što je i što predstavlja, zbog takmičarskog žara, zbog te vatre, a tim se hrani iz te vatre. Godinama nam pomaže da pobeđujemo", podvukao je Ker.