Superliga Srbije

Duljaj: Moramo da se dignemo kako znamo i umemo

komentari (0)

Izvor: Tanjug

28.04.2024 22:40
Igor Duljaj ne traži krivca MN Press
Igor Duljaj ne traži krivca

Partizan je drugi put ove sezone poražen od TSC-a u Humskoj, u novembru je bilo 0:4, večeras 1:2 u utakmici koja je bila veoma važna u borbi za drugo mesto Mozzart bet Superlige. Vicešampion Srbije primakao se crno-belima samo na četiri boda pet kola pre kraja.

"Naivno smo primili golove, to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Koliko god da treniramo, ponavljamo greške, ne znam da li je psihološki nekim igračima teško da izguraju ovo, ali neću dozvoliti da padnu" rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj.

Veruje u ekipu i u njenu reakciju.

"Ima da istrajemo, da se borimo i vratićemo se kako znamo i umemo. Najlakše je reći da je neko kriv, uvek bi trebalo krenuti od mene, ali u nekim situacijama ipak, kad je nešto logično, ako vidiš igrača, moraš da napadneš loptu, da ne dozovliš da centrira, nije prvi put. Mnogo smo trenirali, radili, da li je do psihe, do pritiska, očigledno je veliki pritisak na njima. Nema predaje, moramo da se dignemo kako znamo i umemo".

Partizan u narednom kolu dočekuje Vojvodinu.

"Odlično igraju, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, mi smo sada ranjivi, svi su osetili krv, ali... Nema predaje, idemo dalje, važno je da se momci vrate u normalu što pre", zaključio je Duljaj.