NBA

Tužne slike iz Arene stigle i do Stiva Kera: Sada vidim koliko je Milojević značio svom narodu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.01.2024 23:25
Trener Golden stejta Stiv Ker na konfereniciji za medije Tanjug/Stephen Lam/San Francisco Chronicle via AP
Trener Golden stejta Stiv Ker na konfereniciji za medije

Košarkaški klub Partizan i njegovi navijači na emotivan način oprostili su se od Dejana Milojevića u prepunoj Areni, koja je večeras brojala više od 23 hiljada ljudi, a dirljivi momenti i atmosfera iz naše najveće dvorane uoči utakmice sa Megom, obišli su ceo svet. 

Tužne slike iz Beograda, okačen dres Milojevića sa brojem "13" i simbolično postavljena ruža na stolici kraj parketa, kao i višeminutni aplauz navijača sa tribina, uz propratnu koreografiju "grobara", stigle su na kraju i do Golden stejta - Milojevićevog tima, koji je zahvaljujući snimcima iz Arene, imao priliku da vidi koliko je samo Dejan značio Srbiji.

O tome je nešto više govorio trener Voriorsa Stiv Ker, koji je u razgovoru za američke medije otrkio da je sa ekipom i članovima stručnog štaba uživo pratio događaj iz Beograda.

"Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi... Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... Ovo je bilo razarajuće za nas", rekao je trener Golden stejta.
 

 

 

Podsetimo, Dejan Milojević preminuo je prošle nedelje od posledica srčanog udara tokom jedne timske večeri u Solt Lejk Sitiju.

Imao je samo 46 godina.