ABA liga

"Zlatna" stolica i bela ruža za Dejana Milojevića: Partizan počeo s odavanjem poslednje počasti svom omiljenom igraču

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.01.2024 18:37
zlatna stolica s dresom Dejana Milojevića MN Press
zlatna stolica s dresom Dejana Milojevića

Čudesne niti sudbine udesile su da košarkaši Partizana i Mege njihov prvi meč posle tragičnog odlaska Dejana Milojevića odigraju jedni protiv drugih, tj. da u večerašnjem meču 17. kola AdmiralBet ABA lige (19.00, TV Arena 1 Peremium) dele crno-beli čiji je dres uspešno i s ljubavlju nosio preminuli pomoćnik u stručnom štabu Golden Stejta i klub koji je "veliki meda" godinama s uspehom i emocijom trenirao. 

Ljudi iz Partizana juče su apelovali na svoje navijače da u "Štark arenu" doću obučeni u crno, ne bi li i na taj način odali poslednju počast omiljenom liku sprske košarke, koji je pre nekoliko dana preminuo od posledica razornog srčanog udara.

 

 

Da bi pre početka utakmice, na "zlatnu" stolicu postavili dres s brojem 13, koji je čuveni Miloje nosio dok je davao koševe za Partizan, a na mestu na kom se preko sezone smenjuju osobe koje su napravile nešto posebno u svojoj oblasti nalazi se i bela ruža. 

Klub je na oficijelnim profilima na društvenim mrežama fotografiju pomenute stolice podelio s potpisom "veći od košarke", jer je 46-godišnji as sa parketa i pored njega to zaista i bio.