Vesti iz košarke

Zoran Savić raspoložen da vidi Voriorse u Beogradu: Partizan i Golden stejt? Sjajna ideja...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.01.2024 18:29
Sportski direktor Partizana Zoran Savić MN Press
Sportski direktor Partizana Zoran Savić

Posle smrti Dejana Milojevića počele su da kruže priče o potencijalnom prijateljskom meču između Golden stejta i Partizana, a prema rečima direktora crno-belih Zorana Savića, to bi bez sumnje bio pravi spektakl.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je za domaće medije da su crno-beli spremni da pošalju zvaničnu pozivnicu Voriorsima, ali je pitanje hoće li se slavna NBA franšiza odazvati. 

Razlog je prost, a to je gust i već unapred pripremljen raspored za košarkaše Golden stejta, koji bi zbog putovanja u Srbiju morali da uzmu nekoliko slobodnih dana tokom leta, pa ostaje da se vidi epilog. 

Zoran Savić i crno-beli su svakako raspoloženi...

“Oni su glavni sa kojima treba da se priča o tome. NBA već ima u svom planu gde će Golden Stejt igrati tokom sledeće sezone i u pripremama za istu, zbog toga nije lako organizovati sve“, rekao je Savić za "Basketnews" i dodao:

“Dolazak jednog takvog NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače. Bilo bi fantastično kada bi jedan NBA klub došao u Beograd i prvi put u istoriji igrao utakmicu", rekao je između ostalog sportski direktor Partizana.