Evroliga

Kevin Panter pred majstoricu sa Realom: Imamo šansu da uradimo nešto veliko

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

08.05.2023 17:25
Kevin Panter pred majstoricu sa Realom: Imamo šansu da uradimo nešto veliko MN Press

Kapiten Partizana, Kevin Panter, biće na raspolaganju Željku Obradoviću za peti meč protiv Real Madrida, koji će odlučiti ko će ići na Fajnal-for u Kaunas, a ko će se pozdraviti sa Evroligom za ovu sezonu.

Duel dva tima je zakazan za sredu u 21.00, a Panter, koji je propustio prethodna dva duela usled suspenzije, veruje u svoj tim, ali i ne krije zadovoljstvo što će opet biti sa svojim saigračima na terenu.

"Biću iskren. Srećan sam. Ponovo mogu da igram. Da, izgubili smo ove dve utakmice. Ali i dalje imamo šansu da uradimo nešto veliko. Kao da celu večnost nisam igrao košarku. Bio sam malo dramatičan, sigurno. Ali, sjajno je opet biti uz tim, biti na terenu. Srećan sam zbog toga", rekao je Panter za Sportski žurnal.

Partizanov Amerikanac je prvi meč ove serije rešio trojkom u poslednjoj sekundi preko Geršona Jabuselea, a u drugom je takođe bio jedan od najboljih pojedinaca, ali je upravo njega Serhio Ljulj uspešno isprovocirao nesportskim faulom koji je započeo sada već dobro poznati incident.