Evroliga

Mateo hvali svog centra: Utakmicu prelomio neverovatni Hezonja

komentari (0)

Izvor: Tanjug

21.03.2024 23:04
Trener košarkaša Reala Ćus Mateo MN Press
Trener košarkaša Reala Ćus Mateo

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo rekao je posle pobede nad Partizanom (88:76) da je utakmicu prelomio "neverovatni" Mario Hezonja i istakao da je uvek teško pobediti u atmosferi kakvu prave navijači domaće ekipe.

"Bila je teška utakmica jer smo znali da će se Partizan žestoko boriti jer juri mesto u plej-inu. Bili smo odlični u skoku i igri jedan na jedan, ali ako smo u jednom delu meča imali probleme sa šutem spolja. Utakmicu je prelomio fenomenalni Mario Hezonja, ali cela ekipa je dala doprinos, pa čak i Karlos Alosen koji je igrao samo dva minuta", rekao je Mateo na konferenciji za medije posle.

 

 

Osvrnuo se Španac i na atmosferu u Areni gde je bilo 20.200 navijača. "Navijači su izuzetno važni za Partizan, uvek guraju ekipu napred, to su i večeras radili. Zahvaljujući njima Partizan ima izuzetno jak domaći teren, pre ove utakmice doživeo je ovde samo tri poraza. Partizan ima odličnu ekipu i jednog od najboljih trenera današnjice i sigurno će gurati do samog kraja da bi ostvarili cilj i ušli u doigravanje", dodao je Mateo. Zadovoljan je Mateo igrom ekipe večeras. "Izgubili smo samo četiri lopte i imali 23 asistencije, što je dokaz da smo odlično igrali", zaključio je Mateo. 

 

 

Standings provided by Sofascore