Milanović: Vujasinović ima potencijal da bude veliki trener

Article
foto: Nemanja Obradović
Šef struke Vaterpolo kluba Partizan Igor Milanović rekao je da je zadovoljan što je Vujasinović bio spreman da preuzme tim.

"Srećan sam što je Vujasinović bio spreman da preuzme vaterpolo klub Partizan, po onome što sam video do sada, poseduje stabilnost i potencijal da bude veliki trener. Verujem da će nastaviti, a i unaprediti igru koju smo postavili pre par godina. Očekujem da svake godine izbacimo jednog ili dva igrača vrhunskog kvaliteta i da od sezone 2013/2014 krenemo da napadamo fajanal-for Evrolige", rekao je Igor Milanović.

Vaterpolo vesti

Ne propustite ostale najnovije vesti na linku Vaterpolo vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti