Premijer liga

Fudbaler Njukasla misli na budućnost: Dobio dozvolu da vozi kamion

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2024 15:24
Fudbaleri Njukasla AP Photo/Dave Thompson
Fudbaleri Njukasla

Godinama je Mat Riči standardni prvotimac Njukasla, a engleski mediji i navijači "svraka" se šale sa njim da bi od ovog leta kad mu istekne ugovor sa crno-belima, mogao da počne da vozi klupski autobus.

"Kvaka" je u tome što je iskusni fudbaler pre nekoliko dana uspešno završio obuku i dobio vozačku dozvolu C kategorije sa čime s pohvalio na društvenim mrežama.

 

 

Rići je u Njukasl stigao 2016. godine iz Bornmuta, a ove sezone je upisao 11 nastupa za tim sa "Sent Džejms parka" na kojima je uspeo i jednom da se upiše u listu strelaca i to baš u duelu protiv svog biveg kluba, a taj meč je odigran u februaru.

Ipak, ove sezone nema zapaženu minutažu pa je tako od Nove godine do danas odigrao samo četiri meča za "svrake" i na svakom od njih na terenu proveo po jedan minut.

Njukasl je u sredu uveče poražen od Kristal palasa i trentuno zauzima sedmu poziciju na tabeli Premijer lige, pa ga u finišu sezone čeka velika borba za šesto mesto.

ta pozicija trenutno pripada Mančester junajtedu koji ima tri boda više, dok mu "za vratom im diše" Vest Hem koji zaostaje tri koraka, ali ima i utakmicu više.

"Svrake" naredni meč u šampionatu igraju u subotu, 27. aprila protiv Šefild junajted ana svom satdionu, uz direktna prenos na kanalu TV Arena sport 4.