Novak: Jedva čekam reprezentaciju

Article
Novak Đoković
Novak je ranije bio potpuno posvećen pripremama za Olimpijadu pa na Dejvis kupu nije učestvovao još od septembra 2011. godine.

"U poslednje dve godine nisam igrao mnogo (za reprezentaciju). Imao sam naporan raspored, ali sam pričao sa selektorom tokom Olimpijskih igara. Pitao me je da li ću biti na raspolaganju za Dejvis kup, a ja sam mu potvrdno odgovorio. Jedva čekam da se vratim u reprezentaciju i pokušam da sa njom osvojim još jednu titulu u Dejvis kupu", rekao je Novak Đoković.

Vesti tenis

Novosti pratite na linku Tenis.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti