Nikola Jokić

Nagetsi objavili satnicu za plej-of: Evo kada Jokić i njegov Denver kreću u borbu za titulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2023 00:00
Nagetsi objavili satnicu za plej-of: Evo kada Jokić i njegov Denver kreću u borbu za titulu Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Završena je regularna sezona NBA lige, plej-in je već uveliko u toku, a od subote počinje plej-of! S obzirom da je prvo kolo doigravanja "odmah iz ćoška" pojedini klubovi počeli su da objavljuju rasporede svojih utakmica u Top 8 fazi, a među njima je i Denver za koji igra srpski as Nikola Jokić.

Ligaški deo sezone tim iz Kolorada završio je na vrhu Zapada i dok se ne završi plej-in turnir u petak, Nagetsi neće znati rivala u prvom kolu doigravanja. Ono što je sigurno, to neće biti Lejkersi, koji su zauzeli sedmo mesto, a među potencijalnim kandidatima su Pelikansi, Tanderi i Timbervulvsi.
 

 

 

Polovičan učinak tokom sezone Nagetsi su upisali sa Nju Orleansom i Minesotom, dok jedino protiv Oklahome imaju pozitivan skor (3-1). Prema pisanju medija iz Denvera, upravo se Tanderi priželjkuju u prvom kolu, a taj potencijalni susret bi mogao da se odigra već u nedelju u 04 časova po našem vremenu.

Utakmice NBA lige pratite i dalje na kanalima TV Arene sport.