Superliga Srbije

Ne sumnjam u ispunjene tribine: Vladan Milojević računa na "delije" protiv Radničkog 1923

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2024 18:51
Vladan Milojević, trener FK Crvena zvezda, misli da će tim imati maksimalnu podršku navijača MN Press
Vladan Milojević, trener FK Crvena zvezda, misli da će tim imati maksimalnu podršku navijača

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko su šampioni Srbije, što su bili i prethodnih šest godina, ali moraju da odrade još tri meča do kraja Mozzart Bet Superlige Srbije, počev od duela sa Radničkim 1923 na svom "Rajku Mitiću" (12. maj, 18.30, TV Arena 1 Premium).

Crveno-beli ne moraju više da osvoje nijedan bod, dok ekipa iz Kragujevca juri učešće u trci za za Ligu konferencije.

"Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da bi trebalo obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč", kaže Zvezdin trener Vladan Milojević. 

 

 

Povratnik na klupu najtrofejnijeg srpskog kluba ima luksuz da pravi raznorazne kadrovske kombinatortike u preostalih 270 minuta, s kvalifikacijama za Ligu šampiona u podsvesti. 

"Videćemo danas posle treninga ko će sutra da zaigra, ali dobra je stvar da nemamo zdravstvenih problema u ekipi i da su svi manje-više spremni", objasnio je danas trofejni stručnjak. 

Poznati Aranđelovčanin veruje da će tribine najvećeg stadiona u zemlji biti dobro popunjene, bez obzira što su crveno-beli već počastili navijače odbranom titule. 

"Nadam se da će doći u što većem broju. Zaista ne sumnjam u njih i u to da će biti dobra poseta sutra, jer su uvek tu za nas. Nedelja je, neradan dan, tako da verujem u ispunjene tribine", zaključio je Milojević. 

Standings provided by Sofascore