La Liga

Luka Modrić se oprašta od Reala - Naručio 50 satova za uspomenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2024 23:45
Hrvatski fudbaler Luka Modrić Real Madrid
Hrvatski fudbaler Luka Modrić

Ime Luke Modrića ostaće uklesano u zidove "Santiago Bernabeua" zlatnim slovima. Hrvatski fudbaler je sa Realom osvojio sve što se moglo osvojiti, a ove sezone ima priliku da se oprosti od "kraljevskog" kluba u velikom stilu - trijumfom u finalu Lige šampiona. 

S obzirom na to da će na terenu pokazati klasu u najvećem evropskom okršaju, Luka je odlučio da i van terena učini isto. Naime, kako prenosi poznati portal "Germaniac", Modrić je naručio 50 satova sa laserskom gravurom, koji su namenjeni saigračima i osoblju kluba. 

Real Madrid

Luka Modrić na meču La lige, u dresu Reala, prilikom driblinga

Na satu će se nalaziti godine njegovog boravka u španskoj prestonici (2012-2024), ali i čuvena i silueta čuvene poze hrvatskog igrača prilikom udarca na gol. 

Finale Lige šampiona, Modrić će u belom dresu odigrati prvog juna na Vembliju protiv Borusije iz Dortmunda, a nesumnjivo je da će oproštaj biti pun emocija, nezavisno od ishoda meča. 

Modrić je istinska legenda najtrofejnijeg evropskog kluba. Četiri pre kraja Primere osvojio je 25. pehar u dresu Reala i tako stao uz rame sa Marselom, Benzemom i Naćom Fernandezom. Pre dobom ima i finale Lige šampiona, u kojem ima priliku da osvoji svoj šesti pehar klupskog prvaka Evrope. Osim toga, Modrić je postao najstariji Realov igrač u Primeri, prestigavši legendarnog Ferenca Puškaša. Hrvat je to uspeo sa 38 godina i 238 dana.