Evroliga

Vilijams-Gos pred majstoricu: Samopouzdanje je na visokom nivou

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.05.2023 22:04
Vilijams-Gos pred majstoricu: Samopouzdanje je na visokom nivou MN Press

Košarkaši Reala dočekuju sutra od 21 sati ekipu Partizana u petom meču četvrtfinala Evrolige.

Plej Madriđana, Najdžel Vilijams-Gos, izjavio je pred utakmicu sa crno-belima da on i njegovi saigrači moraju da ostanu staloženi.

"Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se sutrašnjoj utakmici. Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće i četvrte utakmice da možemo do pobeda, a verujemo da možemo do pobede i sutra. Moramo da odradimo prave stvari i tako ćemo imati dobru šansu. Moramo da ostanemo staloženi. Utakmica će biti visokog intenziteta, možda bude oscilacija, ali moramo da budem pribrani i održimo fokus kompletnih 40 minuta", istakao je Vilijams-Gos.

Malo pre ove izjave, Evroliga je objavila priču o prjateljstvu Vilijams-Gosa i Zeka Ledeja, koji su inače i kumovi.

Sve je počelo kada su Vilijams-Gos i Ledej u razmaku od samo dva dana leta 2018. godine postali članovi Olimpijakosa. Slučajno su se u to vreme našli u istom gradu, Las Vegasu, pa su iskoristili priliku da večeraju zajedno. Bio je to početak posebnog prijateljstva koje je prevazišlo njihov jednosezonski status saigrača i profesionalaca druge godine zajedno. Tri godine kasnije Vilijams-Gos je pozvao Ledeja da mu bude kum na venčanju, a ove sezone su se ponovo našli "oči u oči" na terenima Evrolige, ali ovog puta kao protivnici.