Superliga Srbije

Novi ugovor na "Marakani": Andrej Đurić produžio saradnju sa Crvenom zvezdom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 13:52
Novi ugovor na "Marakani": Andrej Đurić produžio saradnju sa Crvenom zvezdom FK Crvena zvezda

Mladi srpski reprezentativac, Andrej Đurić, produžio je ugovor sa Crvenom zvedom na tri godine uz opciju produžetka na još jednu godinu, potvrdio je danas klub na zvaničnom sajtu.

Đurić je prošao kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde:

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba", rekao je Đurić, preneo je zvanični sajt kluba, pa dodao:

 

 

"Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana. Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu".

Đurić je posle osvajanja Kadetske i Omladinske lige Srbije sa Crvenom zvezdom igrao za Grafičar. On je potom prekomandovan u prvi tim Crvene zvezde gde je kod Dejana Stankovića odigrao tri meča, a potom je bio na pozajmici u Domžalama.