Superliga Srbije

Zvezda odredila cene ulaznica za renoviranu centralnu ložu stadiona "Rajko Mitić"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

16.08.2023 11:42
Zvezda odredila cene ulaznica za renoviranu centralnu ložu stadiona "Rajko Mitić" Twitter/Crvena zvezda

Cena sezonske karte za Centralnu ložu na stadionu "Rajko Mitić" iznosiće 6.000 evra, saopšteno je iz fudbalskog kluba Crvena zvezda.

U pitanju je Centralna loža koja bi trebalo da bude završena do početka Lige šampiona, a u njenom sklopu će biti ekskluzivni restoran:

"To će da bude restoran poluzatvorenog tipa, visokog ranga, gde će naš gosti koji kupe kartu imati sve uslove da sede u jednom super luksuznom restoranu. Površina restorana je 290 kvadrata, imaće 130 mesta i svaki gledalac koji kupi kartu za centralnu ložu imaće i mesto u restoranu, gde će moći da bira 10 vrhunskih srpskih specijaliteta koji će se spremati ovde. Restoran će raditi samo za vreme utakmica", naveli su iz Crvene zvezde.

 

 

Cena karte za Centralnu ložu iznosiće 6.000 evra, a ona će moći da se kupi samo za celu sezonu:

"Predstavljamo vam novi projekat, koji se sprovodi na stadionu 'Rajko Mitić' - renovirana centralna loža. Iskustvo za pamćenje u prelepom ambijentu, sa najboljim pogledom na teren, pružiće vam nezaboravan osećaj i neponovljivu atmosferu. Provedite vreme sa vašim poslovnim partnerima u ekskluzivnom restoranu na najvećem stadionu u državi i pratite majstorije naših fudbalera na domaćoj i evropskoj sceni. Sezonske ulaznice za centralnu ložu su u pretprodaji", saopšteno je iz Crvene zvezde.