• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Đalović: Ubili su me na kraju karijere
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 12.07.2017.
MN press
Gostovanje Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona u taboru Budućnosti pamtiće se i po incidentu sa Radomirom...

Đalović je uoči utakmice u Beogradu, nakon što je saznao da neće biti u startnom timu, odbio da bude na klupi. Trener Dragan Kažić ga je odmah udaljio iz tim i poručio da više neće biti igrač Budućnosti.

Nepunih sat pre početka meča Partizana i Budućnosti u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu, Đalović je primećen je kraj ograde severne tribine stadiona u komunikaciji sa navijačima Budućnosti.

Ubrzo posle toga, popeo se na šipku i zapevao pesmu sa navijačima podgoričkog tima.

Po povratku sa severne tribine, zastao je pored terena i popričao sa Andrijom Delibašićem, bivšim saigračem iz crnogorske reprezentacije, koji trenutno obavlja funkciju pomoćnika šefa stručnog štaba Partizana.

"Nemam šta da vam kažem osim da su pucali u mene! Ja sam ih doveo ovde da igraju i sada za mene nema mesta. Ne razumem. Ne mogu da razumem. Pucali su u mene i ubili me! Sada, na kraju karijere...", rekao je Đalović uoči utakmice, prenosi list "Dan".

Trener Budućnosti Dragan Kažić rekao je nakon meča da Đalović neće biti u sastavu za revanš sa Partizanom.

"On je odbio da igra, odbio je bude da na klupi. Za mene je to kršenje klupske discipline i na ljudima iz uprave je da odluče šta će biti sa njim. Što se mene tiče, neće biti u sastavu za revanš", rekao je Kažić na konferenciji za medije nakon meča.
 

 

 

<< NAZAD