Bonući: Mi smo tim s velikim vrednostima

Article
Leonardo Bonući
Fudbaler Juventusa, Leonardo Bonući, rekao je da Antonio Konta pruža ekipi sigurnost na treninzima i da iako je suspendovan daje moralnu podršku igračima.

"Naše pripreme za utakmice koje nadzire Antonio Konte nam omogućavaju da ostanemo mirni kada izađemo na teren i znamo da ćemo se držati njegovog plana ko god da je na klupi. Mi smo tim s velikim vrednostima, imamo želju da nikada ne odustajemo i možemo da igramo po svome protiv koga god da nastupamo", rekao je Leonardo Bonući.

Fudbal

Svakodnevno čitajte aktuelnosti iz fudbala na linku Vesti fudbal.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti