Gagić: Prija mi podrška

Article
Gagić
Novi centar Partizana Đorđe Gagić je imao dva sjajna izdanja proteklog vikenda, najpre protiv Krke, a onda i protiv Himkija, kada je sa 27 poena bio najzaslužniji što je Partizan došao do trofeja.

 ''Prijaju pohvale, svakako, i drago mi je zbog trijumfa na ovom turniru, ali mnogo je važnije da nastavimo da napredujemo, kako individualno, tako i timski. Imamo mnogo toga da naučimo od trenera Vujkoševića, kompletan stručni štab nam je maksimalno posvećen i praktično imamo priliku koja se jednom pruža u životu. Na nama je da je iskoristimo'', ističe Gagić u izjavi za ''Novosti''.

Košarka najnovije vesti

Vesti iz košarke pročitajte na linku Vesti košarka.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti