Ronaldo: Optužen sam da želim više novca

Article
Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldno je rekao da je optužen da želi više novca, ali da to nije istina. Takođe je dodao da ima preveliko poštovanje prema klubu Real Madrid.

"Optužen sam da želim više novca, ali jednog dana će se saznati da to nije istina. U ovom trenutku, mogu da garantujem navijačima Reala da se moja motivacija, posvećenost i želja za pobedama ne dovodi u pitanje. Imam previše poštovanja prema sebi i Real Madridu da ne bih davao svoj maksimum", napisao je Kristijano Ronaldo na Tviteru.

Najnovije vesti fudbal

Čitajte vesti na linku Novosti fudbal i uvek budite u toku sa navjnovijim dešavanjima.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti