Udovičić: Nisam nezadovoljan Kozencom

Article
foto: Nemanja Obradović
Nakon "Osam nacija" u Kozenci, vaterpolisti Srbije će igrati na još jednom međunarodnom turniru u Portugaleteu nedaleko od Bilbaoa. Rivali "Delfina" biće Grčka, Španija i Kanada, a selektor Dejan Udovičić može ponovo da računa na Vanju Udovičića i Duška Pijetlovića.

Nisam nezadovoljan Kozencom. Ipak smo bili bez dvojice važnih igrača, u vanrednoj situaciji. Sada moramo da nadoknadimo to što deset dana nismo bili kompletni. U svakom meču je ekipa bila zajedno do samog kraja. Nisu posustajali ni kada se gubilo, težili su preokretu. Videlo se da smo umorni, teški, za razliku, recimo, od Crnogoraca. Kada se tome doda i nekompletnost, onda je sve ovo normalno. Možemo da se pokrijemo u jednom meču, a na čitavom turniru ne. Bila je ovo šansa i za Petra Filipovića, ali on već treći put na priprema reprezentacija dobija povredu - objasnio je Udovičić zadovoljan igrama mlađeg dela tima.

Vaterpolo vesti

Sve najnovije vesti iz vaterpola saznajte prvi na linku Vaterpolo novosti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti