Del Boske: Mislim da je rezultat bio pravedan

Article
Del Boske
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente Del Boske izjavio je da je njegova ekipa bila bolji rival i da je zasluženo pobedila.

 

"Mislim da je rezultat bio pravedan. Francuska nije imala puno prilika, a mi smo kontrolisali igru većim delom utakmice. Sve vreme smo bili koncentrisani i želeli pobedu", rekao je Del Boske.

 

"Ćabi je odličan timski igrač. Zna kako i kada da pomogne, što je pokazao i danas. Ne želim, ipak, nikoga da ističem pošto je ovo bila timska pobeda", dodao je Del Boske.


 

 

Izveštaj sa utakmice pogledajte na linku Euro 2012 četvrtfinale: Španija -  Francuska 2:0.

 

Evropsko prvenstvo 2012 novosti

 

Rezultate posle svake utakmice možete naći na linku Evropsko prvenstvo 2012.

Fedbaske novosti pratite na linku Fudbalske vesti.

 

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti