Vesti iz košarke

Olimpijakos, Makabi i Žalgiris "spremaju" Crvenu zvezdu za novu sezonu: Košarkaši crveno-belih učesnici jakog turnira

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2023 22:46
Olimpijakos, Makabi i Žalgiris "spremaju" Crvenu zvezdu za novu sezonu: Košarkaši crveno-belih učesnici jakog turnira MN Press

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na zasluženom odmoru od sezone u kojoj su osvojili Kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije, odnosno igrali finale AdmiralBet lige, dok im uprava ugovara pripremne mečeve za takmičarsku 2023/2024. Tako se danas saznalo da će 22. i 23. septembra učestovati na jakom međunarodnom turniru na Kipru. 

Kako je na svojim zvaničnim kanalima saopštio Žalgiris, oni će jednonedeljne pripreme odraditi na pomenutom ostrvu, gde će pored Litvanaca igrati i beogradski klub, Makabi iz Tel Aviva i grčki Olimpijakos. Za sada bez pojedinosti, kao što su parovi, termini i satnica mečeva.

 

 

Uglavnom, izabranici Duška Ivanovića će imati jake provere pred novu, danas potvrđenu sezonu u Evroligi, a među njima će biti i u toku ovog četvrtka ozvaničeno pojačanje u liku povratnika Dejana Davidovca. Luke Vildoze, Hasana Marina i Džona Holanda svakako ne, obzirom da su sva trojica otišla sa Malog Kalemegdana.