Vesti iz košarke

Aleksandar Đorđević posle masakra u beogradskoj školi apeluje na Partizan i Real: Reagujte na ljudski način i odložite utakmicu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2023 16:29
Aleksandar Đorđević posle masakra u beogradskoj školi apeluje na Partizan i Real: Reagujte na ljudski način i odložite utakmicu MN Press

Srpski sportisti širom sveta reaguju na jutrošnji masakr u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojoj je ubijeno devet i ranjeno sedam osoba, a među onima kog su pogodile tragične posledice krvavog pira četrnaestogodišnjeg učenika pomenute OŠ je i poznati košarkaški trener Aleksandar Đorđević. 

"Šok, neverica usled masakra u beogradskoj školi - saučešće porodicama stradalih. Slava im - Bog dušu da im prosti. Moja Srbijo, moj Beograde, moji Partizane i Real Madridu reagujte na pravi ljudski način i odložite utakmicu. Kome je do pesme, radosti i navijanja posle ovakve tragedije?", napisao je Sale nacionale na svom Tviter nalogu.

 

 

Đorđević je stekao igračku slavu u dresu Partizana, kom je doneo jedinu titulu prvaka Evrope, a aktuelni selektor A tima Kine je jedan deo karijere na parketu proveo u redovima Reala, rivala crno-belih u tekućem plej-ofu Evrolige. 

Partizan trenutno vodi sa 2:1 u pobedama protiv madridskog kluba, a za plasman na Fajnal for Evrolige potreban mu je još jedan trijumf. Sledeću priliku za to imaće 4. maja u "Štark areni".