Evroliga

Evroliga odredila satnicu eventualne majstorice Partizana i Reala: Ako budu morali igraće 10. maja od 21.00

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 12:35
Evroliga odredila satnicu eventualne majstorice Partizana i Reala: Ako budu morali igraće 10. maja od 21.00 MN Press

Košarkaši Partizan Mozzart Beta i posle poraza na svom terenu, ovog utorka, imaju sve u svojim rukama u plej-of seriji sa Realom, jer su prethodno dobili obe utakmice u Madridu, pa se ekipa, uprava i navijači crno-belih nadaju da će nekadašnji šampion Evrope večeras (20.30, "Štark arena") doći do još jedne pobede i kvalifikovati se za Fajnal for u Kaunasu.

Sa druge strane, u Realu veruju da mogu do izjednačenja, što bi značilo da će crno-beli i "kraljevići" morati na parket još jednom. I to u španskoj prestonici, pred pristalicama bolje rangirane ekipe u ligaškom delu elitnog takmičenja.

Pomenuta mastorica predviđena je i ranijim kalendarom takmičenja, pa je od pre za nju rezervisan 10. maj. Danas je Evroliga samo odredila satnicu, pa bi taj susret u "Viznik areni" počeo u 21.00. 

Zna se i satnica mogućeg petog duela Olimpijakosa i Fenerbahčea. Ukoliko Grci posle vođstva od 2:1 ne štikliraju još jedan potreban uslov za pojavljivanje na F4 onda ih čeka majstorica sa rivalom iz Turske, 9. maja od 20.30. Monako i Makabi bi odlučujući meč mogli da igraju u sredu od 19.00.