Evroliga

Sjajna vest za navijače Partizana pred meč sa Realom: Egzum trenira sa ekipom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 13:00
Sjajna vest za navijače Partizana pred meč sa Realom: Egzum trenira sa ekipom MN Press

Mada se činilo da će se Dante Egzum dugo oporavljati od divljačkog starta Geršona Jabuselea, tokom opšte tuče u finišu druge utakmice plej-of serije sa Realom, sva je prilika da će košarkaš Partizan Mozzart Bet konkurisati za treći duel.

Madriđani su već stigli u Beograd, gde će sutra upasti u grotlo krcate "Štark arene" (20.30), a fanstastični Australijanac je danas snimljen na treningu crno-belih, kako bez problema radi sa ostatkom izabranika Željka Obradovića. 

Početne informacije o stanju Egzuma nisu bile uopšte ohrabrujuće, činilo se da će ga povrežena tetiva prsta na stopalu na duže odvojiti od parketa, ali izgleda da su stvari bolje nego što su se izgledale. 

Što bi trebalo da bude ogromno olakšanje za stručni štab, jer je Partizan u jurnjavi za pobedom vrednom plasmana na Fajnal for oslabljen suspenzijom Kevina Pantera (dva meča) i Matijasa Lesora (jedan), oko kojih se vrti dobar deo igre crno-belih.

"Dante je odradio trening i nije imao ništa povređeno, imao je problem sa tetivom prsta, ali se ne oseća loše i mislim da će sutra biti u timu i pomoći će nam koliko god može", ozaren je lepom vešću Danteov šef Obradović. 

Na završni turnir u Kaunas otići će tim koji prvi dođe do tri pobede, a Partizan je posle dva brejka u Madridu nadomak cilja.