Vesti iz fudbala

Tomas Tuhel o "Ćavi modu": Ugovor i dogovor sa Bajernom stoji, moguće je da se sve promeni...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2024 16:55
Tomas Tuhel ne beži od toga da može da se predomisli Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
Tomas Tuhel ne beži od toga da može da se predomisli

Bajern ne nosi na "Santijago Bernabeu" kapital pred revanš polufinala UEFA Lige šampiona (2:2), ali poslednje partije Bavaraca, kao i nekoliko značajnih trenerski imena koji su odbili da sedne na klubu nemačkog giganta naredne sezone, otvorilo je na pres konferenciji Tomasa Tuhela i temu - mogućeg ostanka na klupi, predomišljanja poput Ćavija i Barselone.

Iako su i Tuhel i Bavarci najavili pre izvesnog vremena da su se dogovorili oko završetka saradnje po završetku sezone, trener Bajerna je danas ostao zagonetan.

"Postoji moj ugovor sa Bajernom i dogovor da ga prekinemo ranije. Međutim, sve je moguće, ali moj odgovor je isti. Ugovor postoji, dogovor postoji", rekao je Tuhel.

 

 

Poslednjih mesec dana mnogo se govorilo o mogućem nasledniku Tuhela na klupi Bajerna. Ko god je bio akteualn u medijima, ubrzo bi usledila i negacija. Ćabi Alonso je potvrdio ostanak u Bajeru iz Leverkuzena, Julijan Naglesman na klupi Nemačke, Jirgen Klop hoće da odmori godinu dana, Ralf Ragnik ne prihvata sve uslove, Erik Ten Hag još ne zna hoće li ga Junajted otpustiti...

Slična je priča bila sa naslednikom Ćavije Eranandeza u Barseloni, da bi predsednik Đoan Laporta ubedio trenera da se predomisli i ostane na klupi i naredne sezone jer praktično nije našao boljeg od njega. Zato i stoje Tuhelove reči "sve je moguće". Bajern nije pronašao boljeg od Tuhela. Bar, za sada...